Mad
16. november 2012Snehvide trøfler
Opskrift: Disse flotte og eventyrlige trøfler giver fornyelse til julekonfekten og bliver et sikkert hit - lav smagsprøver på dem allerede i november
Af: Julie Hey
foto: Bjørn Jakobsen
Snehvide trøfler
Ingredienser
(ca. 40 stk.)
200 g hvid chokolade
1½ dl piskefløde
50 g kokosmel
80 g flormelis
25 g blødt smør
Pynt:
½ dl flormelis
½ dl kokosmel
Fremgangsmåde
Hak chokoladen fint.
Varm piskefløden op ved svag varme i en lille gryde. Kom lidt chokolade i den varme fløde og rør den ud.
Fortsæt med resten af chokoladen lidt adgangen, til det hele er smeltet. Tag gryden af varmen og tilsæt
kokosmel, flormelis og smør og rør til en ensartet masse, til smørret er smeltet. Hæld massen i en beholder med låg og sæt i køleskabet natten over.
Form massen til små kugler og vend dem i kokos blandet med flormelis. Opbevar på køl til servering.