
Kanelsnegle - de er lette at lave og smager fantastisk

Det tager cirka 40 minutter + bagning at lave de her lækre kanelsnegle, der passer perfekt til morgenbordet eller kagebordet.
2½ dl letmælk
125 g smør eller olie
50 g gær
1 æg
2 spsk sukker
1 tsk salt
1 tsk bagepulver
600-700 g mel
Fyld til kanelsnegle:
50 g smør
75 g farin
1 spsk sirup
2 tsk kanel
1 tsk kardemomme
Sådan laver du kanelsnegle
Lun mælk og smør, til smørret smelter. Afkøl til fingervarmt i en skål.
Rør gæren ud i den lune væske.
Rør æg, sukker, salt og bagepulver i.
Rør/ælt mel i til dejen slipper bordet.
Ælt dejen igennem i ca. 5 minutter og del dejen i to.
Form 2 lange runde pølse (ca. 40 cm) og rul dem let ud.
Rør fyldet sammen og smør det på den lange dej.
Rul dejen sammen som en roulade og skær den i 5 cm tykke skiver.
Læg kanelsneglene i papirforme og pensl dem.
Bag dine kanelsnegle ved 200 grader i 15-20 min., eller til de er lysebrune.
Tips:
Du kan godt undlade at komme din ekanelsnegle i forme, du skal blot være opmærksom på at noget af fyldet fra kanelsneglene flyder ud på bagepladen.
Hvis dine kanelsnegle ikke bliver spist samme dag, er de bedst lunede.

Udvalgt indhold

Dater du en 'højrisikomand'? Mange siger, de aldrig har været så forelskede før

Anja kollapsede en sommerdag og troede, livet var slut. Det, hun oplevede, koster samfundet milliarder
