Mad
23. december 2011

6x marcipan

Ikke stresse – du kan sagtens nå det, for disse godter er hurtigt klar til fade og skåle. Husk at bruge den bedste marcipan, også til konfekt: Vi vil hellere have lidt, men godt. Glædelig jul!
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/9284350d784f455f877b2502ae5f3053.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

Marcipan er ofte den allervigtigste ingrediens i den konfekt, vi mæsker os i til jul.

Har du endnu ikke fået lavet julens konfekt med marcipan, er der ingen grund til at gå i panik. Vi har fundet 6 skønne opskrifter på konfekt - alle selvfølgelig med marcipan.

Fyldte figner med marcipanBanankage med marcipanMarcipanmåtter


MarcipansalamiMarcipansandwichNøddekugler med nougat

Når du arbejder med marcipan, kan det godt blive en fedtet affære. Prøv at drysse bordet med flormelis, inden du går i gang med din marcipan. Flormelis fungerer til marcipan ligesom mel til en brøddej.

Flormelisen gør det lettere at arbejde med marcipanen, men pas på med ikke at bruge for meget, for så kan din marcipan godt blive for tør, og så er marcipan ikke så let at arbejde med.

Alt til konfekten i SØNDAGs shop...

Deco-pen fra Lékué


169 kr. i SØNDAGs webshop

>> køb den HER

Dåsesæt med 3 stk.



249 kr. i SØNDAGs webshop

>> køb dem HER

Glasskål med fod


99 kr. i SØNDAGs webshop

>> køb den HER

Er du helt vild med kage og desserter?

På facebook-gruppen "Jeg elsker kage" er næsten 15.000 kage-entusiaster samlet, og deles om opskrifter, tips og gode idéer. Du kan være med i gruppen HER.

Læs også