Stil
1. februar 2013

SØNDAG spotter modetendenser i modeugen

SØNDAGs chefredaktør og skønheds-og moderedaktør har været til modeuge i København og giver dig her næste sæsons tendenser
Af: af Redaktionen
https://imgix.femina.dk/media/sondag/2013/01/05/modeugen-audi/modeugen-audi-stor.jpg

Den københavnske modeuge er i fuldt gang og det ene modeshow afløser det andet. Og SØNDAG er naturligvis inviteret med, når danske top-designere viser deres bud på, hvilket tøj vi skal gå i til efteråret og næste vinter.

Et af de modeshows, der har været en del af chefredaktør, Stinne Bjerre, og mode- og skønhedsredaktør Anne-Sophie Jessens fyldte kalender, var Day Birger et Mikkelsens show.

LÆS MERE: Med lækkert tøj følger smuk make up. Her får du tips til, hvordan du lægger up efter din alder.

Dejligt at se mode, der kan bruges

Og her bed chefredaktør Stinne Bjerre særligt mærke i hvor smuk en oplevelse det var, men også det smukke tøj, der ikke kun hører hjemme på en catwalk.

- Det, jeg særligt lagde mærke til ved showet, var, hvor anvendeligt tøjet er. Man kan vælge at købe en enkelt ting og sætte sammen med de andre ting, man i forvejen har i sin garderobe. Og så kan man vælge at købe det hele, hvis det er det, man har lyst til, siger hun.

LÆS MERE: Vil du gerne være model for en dag? I SØNDAG bruger vi ikke professionelle modeller i vores modeserier, men helt almindelige kvinder. Kunne det være noget for dig, så klik her og se hvordan du gør.

Ingen spritnye tendenser

Og ser man på de mere overordnede tendenser i modeugen, så guider SØNDAGs mode- og skønhedsredaktør Anne-Sophie Jessen dig her. Men inden hun kommer til de tendenser, hun har set i modeugen, så understreger hun, at der faktisk slet ikke er fem spritnye trends i den københavnske modeuge.

- Jeg vil egentlig gerne kunne sige til dig, at jeg har set 5 helt nye trends, som vi aldrig har set før. Men det har jeg ikke. Det, jeg har set, er, at vi arbejder med nogle af de samme tendenser, som vi har set i nogle af de tidligere sæsoner, og det er kva af, at vi er i en krisetid, siger hun og fortsætter:

- Man arbejder med det sikre, som man kan matche med noget af det, man har i forvejen. Det er gået op for branchen, at folk ikke går ud og køber en helt ny garderobe to tre gange om året. Derfor ser man de samme trends gå igen, forklarer hun.

Trend i moden efterår og vinter 2013

Tern, prikker og striber

Metallic - guld, sølv, bronze eller shine.

50'er og 60'er nostalgi med spadseredragter, små feminine kjoler og blonder.

Shop amok med en rabatkode til Vuuh – Med en rabatkode får du store rabatter og råd til endnu mere – Find din rabatkode her vuuh rabat

Med en propfyldt kalender, så er det vigtigt at transporten fra show til show er i orden. Og her kommer chauffør Joey Maagaard King og SØNDAGs Audi ind i billedet. Så kommer man nemlig ikke for sent til de mange shows.

Læs også