Mad
6. oktober 2015

Brombærpavlova med chokolade - Annettes favorit

En pavlova er altid populær - her får du den med brombær og lækker chokolade.
Af: Gitte Heidi Rasmussen
https://imgix.femina.dk/media/article/pavlova.jpg

Foto: Betina Hastoft

Skønne brombærpavlova med chokolade

Opskriften giver 8 STK.

TID: 15 MIN. + BAGETID: 35 MIN.

Ingredienser:

3 æggehvider

200 g sukker

50 g mørk chokolade

100 g friske brombær

LÆS OGSÅ: Pavlova med strawberry-daquiri

Fremgangsmåde:

1. Tænd oven på 125 grader.

2. Pisk æggehviderne stive.

3. Drys sukkeret i lidt ad gangen, mens der piskes og pisk, til marengsen er sej.

4. Hak chokoladen og halver de største bær. Vend chokolade og alle bærrene i marengsen.

5. Lav 8 marengsreder på en bageplade.

6. Bag dem i ca. 45-60 minutter alt afhængig af, hvor saftige brombærrene er. Sæt dem til afkøling på en rist. Serveres kolde.

Energi pr. stk.: 148 kcal.

Fordelt på: protein 6%,

kulhydrat 82%, fedt 12 %

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også