Mad
6. oktober 2015Brombærpavlova med chokolade - Annettes favorit
En pavlova er altid populær - her får du den med brombær og lækker chokolade.
Af: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft
Skønne brombærpavlova med chokolade
Opskriften giver 8 STK.
TID: 15 MIN. + BAGETID: 35 MIN.
Ingredienser:
3 æggehvider
200 g sukker
50 g mørk chokolade
100 g friske brombær
LÆS OGSÅ: Pavlova med strawberry-daquiri
Fremgangsmåde:
1. Tænd oven på 125 grader.
2. Pisk æggehviderne stive.
3. Drys sukkeret i lidt ad gangen, mens der piskes og pisk, til marengsen er sej.
4. Hak chokoladen og halver de største bær. Vend chokolade og alle bærrene i marengsen.
5. Lav 8 marengsreder på en bageplade.
6. Bag dem i ca. 45-60 minutter alt afhængig af, hvor saftige brombærrene er. Sæt dem til afkøling på en rist. Serveres kolde.
Energi pr. stk.: 148 kcal.
Fordelt på: protein 6%,
kulhydrat 82%, fedt 12 %