Mad
20. februar 2015

Torskebøffer med rødbedefritter og æblesauce

Skal gæsterne forkæles med en anderledes og lækker hovedret?
Af: SØNDAG
https://imgix.femina.dk/media/article/torskeboeffer.jpg

TID: 30 min. + ovntid: 30 min.

4 portioner.

SYRLIG ÆBLESAUCE:

1 æble

1 limefrugt

2 dl græsk yoghurt 10%

TILBEHØR:

Små kartofler, blandet salat eller brød

Fremgangsmåde:

1. Rødbedefritter: Skræl og skær rødbederne i både. Vend dem med olie, peber og spidskommen. Bag dem midt i ovnen ved 200 grader i 30 min. Drys med salt.

2. Æblesauce: Riv æblet groft. Riv limeskallen fint og pres saften. Rør alle ingredienser sammen og smag til, så saucen er frisk og syrlig.

3. Skær torsken i mindre stykker og befri den for ben. Hak den groft i en foodprocessor med salt, bland med peber, dild, sennep og majsstivelse. Form farsen til bøffer, vikl bacon om og steg dem lige inden servering i smør og olie i 4-5 min. på hver side. Tril og steg dem på baconkanten til sidst, så den bliver sprød. Server med fritter, sauce og det valgte tilbehør.

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.