Mad
24. oktober 2008

Filokurve med krabbesalat

Filodej, smeltet smør eller olie,4 små ildfaste skåle.Fyld:300 g krabbekød, 2 spsk god mayonnaise, salt, peber, 1 tsk revet peberrod, citronsaft,
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/ba1361a703f04be1bd7d68c0969971b7.jpg

Filodej, smeltet smør eller olie,
4 små ildfaste skåle.

Fyld:
300 g krabbekød, 2 spsk god mayonnaise, salt, peber, 1 tsk revet peberrod, citronsaft, persille.

Pensl skålene udenpå med fedtstof og stil dem på bagepapir med bunden opad. Klip dejen i firkanter, pensl hvert ­stykke med fedtstof, og læg 4-5 læg forskudt på skålene. Bag ved 225 grader i 10-12 min. Rør krabbekødet med de øvrige ingredienser, og smag til. Kom fyldet i de
afkølede filokurve og pynt med persille.

Læs også