Dild- og æblesild med krydderurtesalat
foto: Bjørn Jakobsen
Dild- og æblesild med krydderurtesalat
(Tid: 8 min. + Hviletid : 2 timer)
Ingredienser
4 store marinerede sildefileter
Dressing:
1 rødt æble
1 dl creme fraiche 18%
1 tsk dijonsennep
4 spsk hakket dild
Saft af ¼ øko-citron
Havsalt, peber
Krydderurtesalat:
Dild
Kørvel
Olivenolie
Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Dræn væden fra sildene, dup dem helt tørre og del dem i lige store firkantede stykker.
Skær æblet i fine terninger, gem lidt til pynt.
Bland ingredienserne til dressingen sammen og vend sildestykkerne i.
Lad sildene stå på køl mindst 2 timer inden servering.
Anret dildsildene med finthakket æble og den blandede krydderurtesalat.
LÆS MERE: Mangler du mere inspiration til sild, så giver SØNDAG dig her tre opskrifter på lækre sild
Skal der spilles pakkeleg til julefrokosten? Så får du lige reglerne her - god fornøjelse
Find flere lækre opskrifter i vores galleri herunder!