Lagkage med kirsebær
Foto: Betina Hastoft
Kirsebær og chokolade er som skabt for hinanden - så denne nemme lagkage er muligvis verdens bedste dessert. Og så er den tilmed supernem at lave. Opskriften rækker til 4 personer og tager 15 min. at lave.
Du skal bruge:
1 glas amarenakirsebær, 230 g
2 chokoladelagkagebunde
3 dl piskefløde
100 g chokoladespåner og/eller nøddeflager
LÆS OGSÅ: Prøv også denne ostekage med kirsebær!
Sådan gør du:
Hæld kirsebær og sirup i en si over en skål. Gem otte bær til pynt og hak resten groft.
Dryp lagkagebundene med ¾ af siruppen fra kirsebærrene.
Pisk fløden til skum og tilsæt hakkede kirsebær og resten af siruppen.
Læg bundene sammen med kirsebærskummet, smør lidt på toppen og gem resten til pynt. Drys med chokoladespåner og/eller nødder og pynt med flødeskum og kirsebær.