Kartoffel-karry-kokos-suppe
Foto: Anders Schønnemann
De tre k'er klæ'r hinanden rigtig godt, og så er suppen både hurtig og nem aftensmad. Win, win, win!
300 g kartofler i mundrette stykker
2-3 spsk. olivenolie
2 porrer i skiver
1 fed hvidløg i tynde skiver
2 spsk. karry
1 tsk. gurkemeje
165 g kokosmælk (lille dåse)
7 dl grøntsagsbouillon
salt
lidt hakket koriander
groft brød
Sautér kartoflerne i lidt olie i en varm gryde. De skal ikke tage farve, men må gerne sautere i 5-6 minutter. Tilsæt porrer og hvidløg, og sautér kort. Kom karry og gurkemeje på og derefter kokosmælk og bouillon, og rør rundt. Sæt låg på, og lad suppen simre i 20 minutter, eller til grøntsagerne er møre. Smag til med salt; top med koriander, og servér straks med groft brød.
Opskriften er til 2 personer
TIP: Kan du ikke finde en lille dåse kokosmælk, så brug en halv stor, og frys resten ned.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER