Mad
22. december 2017

Sådan undgår du, at risengrøden brænder på

Der er mange forskellige råd og metoder til, hvordan du undgår, at risengrøden brænder på. Få nogle af dem her:
Af: Kirstine Krefeld
Sådan undgår du brændt risengrød

Foto: Panthermedia, PR, Aller Media

Sådan undgår du, at risengrøden brænder på

• Brug en tykbundet gryde

• Tilbered grøden ved meget lav varme

• Skyl gryden i koldt vand, før du går i gang

• Steg risene i smør i et par min. og tilsæt så 1-2 dl vand og lad det simre i 10 min., før du tilsætter mælken

LÆS OGSÅ: Den bedste opskrift på risengrød

• Rør jævnligt, men ikke for meget

• Kog ingredienserne op, pak gryden ind i håndklæder, sæt den ind i sengen under dynerne – så er den færdig efter et par timer

• Giv ris og mælk i alt ca. 30 min. i mikroovnen. Tag den ud hvert 10. min. og rør rundt

Rigtig god fornøjelse.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs mere om:

Læs også