Mad
21. februar 2018Tun-tataki med ærtespirer
”Tabemashou” betyder ”lad os spise” på japansk, og det er lige akkurat, hvad man får lyst til, når man ser en frisk tun-tataki. Her får du opskriften på tun-tataki med ærtespirer
Af: Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Tun-tataki med ærtespirer
Tid: 15 minutter Antal personer: 4 (som forret) DET SKAL DU BRUGE 350-400 g fersk tun af sushikvalitet 4 spsk. ponzu 1-2 tsk. sesamolie 3 forårsløg 1 frisk rød chili 50 g ærtespirer shisokarse PRØV OGSÅ: Tun-frikadeller med rodfrugtchips og chilimayo Opskrift - sådan laver du tun-tataki med ærtespirer Steg tunen i ca. 15 sekunder på hver side på en meget varm (grill)pande. Skær den i tynde skiver, og læg skiverne på et fad eller på tallerkener. Dryp med ponzu og sesamolie. Top med fintsnittet forårsløg, finthakket chili, ærtespirer og shisokarse. Servér straks