1. Tænd ovnen på 175°. Dæk bunden af et stort ovnfast fad med 2 store stykker bagepapir. Sørg for, at bagepapiret stikker ud over kanterne, så du senere kan samle det over lammekøllen. Skrub eller skræl kartofler, og skær dem i grove stykker. Læg dem på bagepapiret. Pil rødløg, og skær dem i både. Rens peberfrugterne, og skær dem i grove skiver. Skyl og halvér tomaterne. Læg alle grøntsagerne ned til kartoflerne. 2. KANELMARINADE: Pil og pres hvidløg, og riv skallen, og pres saften af citronen. Bland det sammen med de resterende ingredienser. 3. Hæld 1 spsk. kanelmarinade over lammekøllen, og gnid den ind i kødet. Dup kødet tørt med fedtsugende papir, og prik huller i kødet med en skarp kniv. Gnid den resterende marinade godt ind i kødet og hullerne. Læg derefter lammekøllen oven på grøntsagerne, og hæld hvidvin i bunden af fadet. Pak kød og grøntsager sammen med bagepapir og kødnåle eller kødsnor. Sæt fadet i ovnen i 2 timer. Tag det ud, og pak bagepapiret op. Skru ovnen op på 250°, og bag lammekøllen i yderligere 15 minutter, indtil den er gylden. 4. SERVERING: Smuldr feta over fadet. Servér med skyllet rucola til. TIP: Kleftiko er en græsk ret med lammekød, som skal langtidssimre. Det kræver tålmodighed, men giver ultramørt kød, der nærmest smelter på tungen. Få indkøbslisten til hele ugen her