Brev til Nikoline Werdelin
Annas brevkasse

Brev til Nikoline Werdelin: "Jeg er forelsket i min kollega"

6. juni 2019
tekst og illustration af Nikoline Werdelin
"Jeg er faldet pladask for min nye kollega. Vi har talt lidt sammen, men det bliver ikke til så meget, for jeg bliver både mundlam og forfjamsket, når jeg er i nærheden af ham. Hvordan finder jeg ud af, om han også er interesseret i mig?" Læs ugens brev til Nikoline Werdelin her.

Kære Nikoline Werdelin

Efter flere år som alenemor er min yngste datter flyttet hjemmefra, og jeg synes, at jeg har mod på et nyt kapitel af tilværelsen. Samtidig har jeg fået nye kolleger efter en sammenlægning i mit firma, og jeg er faldet pladask for en af dem.
Jeg ved, at han er single og har voksne børn. Vi har talt lidt sammen, men det bliver ikke til så meget, for jeg bliver både mundlam og forfjamsket, når jeg er i nærheden af ham – jeg føler mig som en 17-årig igen! Hvordan finder jeg ud af, om han også er interesseret i mig, uden at afsløre mig selv? Vi skal jo helst kunne samarbejde bagefter uden problemer, selv om han ikke har følelser for mig. Kærlig hilsen Bette LÆS OGSÅ: "Jeg er forelsket - men min familie synes, jeg opfører mig vildt fjollet"

Kære Bette

Tillykke med, at du har sommerfugle i maven! Husk, de sommerfugle bor hos dig – uanset hvad der videre sker. Det er dine sommerfugle! At flirte betyder jo at tilkendegive, at man synes, en anden er herlig, uden at sige det direkte. Spørg dine veninder, hvordan de flirter. Læg din frihed og eventuelt en ledig weekend frem i en fælles snak, så det er nemt for din nye mandlige kollega at samle det op og invitere dig ud.
Du er selv herre over fortsættelsen, hvis det ikke fører til noget – eller hvis det kun fører til en kort affære. Giv dig tid til at komme dig over skuffelsen derhjemme – og vær kammeratlig og humoristisk på arbejdspladsen. Sidenhen, når det for længst er historie, kan du fortælle en sjov historie i plenum, ”Ja, Bent, som jeg havde et virkelig godt øje til i begyndelsen...” Så er det ude, og så er det fortid. Varme hilsner Nikoline Skriv til Nikoline Werdelin Skriv til SØNDAG, Postboks 420, 0900 København C, og mærk kuverten »Nikoline Werdelin«. Eller send en email til nikoline@soendag.dk Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte brevene, og kun spørgsmål, der bringes i bladet, kan forvente svar.
https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_0.jpg

Læs også