1. Kog risene i vandet, til de er møre og let klistrede. Lad væsken fordampe. Hæld eddike over, rør rundt, og lad risene køle helt af i køleskabet. Lad rejerne tø op og dryppe af i en sigte. Flæk avocadoer, og skær kødet i skiver. Rens radiser, og skær dem i papirtynde skiver. Skyl asparges, knæk bunden af, og kassér den. Hæld kogende vand over aspargesene i en sigte, så de bliver flot grønne. 2. CHILIMAYO: Pil og pres hvidløg, og rør det sammen med mayonnaise, tomatpuré, eddike og chiliflager. Smag til med salt, og sæt mayonnaisen på køl indtil servering. 3. Placér en noritangplade på en sushirullemåtte med den glatte side nedad. Fordel et lag ris over pladen i et tyndt lag, men lad et stykke noritang være bart i toppen. Fordel rejer, avocado, radise og asparges i en stribe på midten. Rul noritangpladen sammen rundt om fyldet ved hjælp af rullemåtten. Sørg for at gøre det så stramt som muligt. Læg gerne de færdige ruller i køleskabet i en halv time, så de kan sætte sig, inden du skærer dem ud med en skarp kniv. Servér sushien med chilimayonnaise, sojasauce og syltet ingefær.
Læs mere om: