Farverig nytårsmenu: Her er årets sidste festmåltid
Foto: Columbus Leth, m.fl.
2019 er ved at gå på hæld, og vi skal snart sige pænt goddag til et nyt årti. Men ikke før vi har fejret og nydt med champagne, god mad og lækre kransekager. Synes du også, det er svært at sammensætte en inspirerende nytårsmenu? Vi har her samlet en hel festmiddag til nytår - det indebærer forret, hovedret, dessert, kransekage og cocktails. Velbekomme.
Fra alle os til alle jer: RIGTIGT GODT NYTÅR!
FORRET
Jordskoksuppe med kammuslinger
"Det ser flot ud, når suppen serveres ved bordet og hældes over det lækre fyld."
HOVEDRET
Cuvette med glaserede pastinakker, butterbeanpuré og sprød grønkål
"Hvis du giver den knaldgrønne puré et 'splash' på tallerkenen som her, er der dømt ren restaurantstil."
DESSERT
Chokolademousse med appelsin og koraltuille
"Chokolade og appelsin har et helt specielt venskab, og her får de smukt og festligt selskab af tuilles, der ligner koraller."
KRANSEKAGE
Kransekage-macarons med nougatcreme
"Lad to kager mødes lige på skillelinjen af 2019 og 2020."
COCKTAILS
Skål nytåret ind: 4 fantastiske cocktails
"På årets sidste aften skal der skrues helt op for overdådighederne, så hvorfor ikke servere et væld af festlige drinks?"