Mad
31. oktober 2011

Omelet med spinat og gedeost

Ugens onsdagsopskrift er omelet med spinat og gedeost. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/a3d957346a1a4e509957906daf75cd60.jpg

Foto: Anders Schønnemann







3 æg
1 æggehvide
2 spsk. iskoldt vand
salt og peber
olie til stegning
100 g babyspinat
100 g blød gedeost

TILBEHØR:
100 g blandet salat
200 g små tomater, halverede
1 rødløg i tynde skiver
olie og eddike
rugbrød
evt. smør

Pisk æg, æggehvide, vand og salt og peber sammen. Hæld æggene på to varme pander med lidt olie (eller ad to omgange). Steg dem, til de begynder at stivne lidt i kanten. Fordel spinat og gedeost på omeletterne, og steg dem næsten gennemstegte (helt gennemstegte, hvis du vil være dobbelt sikker - men jeg kan godt lide dem lidt bløde).
Vend salat, tomater og løg med lidt olie og eddike, og servér straks omeletter med salat og rugbrød. Giv evt. smør til.
Opskriften er til 2 personer.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/484b709a6f6e477f80046acdc2cfd391.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/53db1de0520f4aa9b867e236a55bcf5f.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/77042645375f4483899d112c718584b5.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/6a23dea47d464b64b35ed3b455ac15c3.jpg

Læs også