Stegte nudler og tofu
Foto: Anders Schønnemann
75 g brede nudler
250 g fast tofu
lidt olie til stegning
2 fed hvidløg i tynde skiver
200 g broccoli i små buketter
2 tsk. sukker
2 æg, piskede
4-5 spsk. soja
saft af 1 limefrugt
½ bundt forårsløg, hakkede
50 g hakkede peanuts
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Lad dem dryppe af i en si.
Skær tofuen i terninger, og rist den i lidt olie på en varm pande. Kom hvidløg og broccoli på efter et par minutter. Lad det stege med i 3-4 minutter. Tilsæt sukker og nudler. Skub grøntsager og nudler til side på panden. Kom en smule mere olie på panden, og steg æggene ved siden af grøntsagerne. Bland det hele sammen, og smag til med soja og limesaft. Vend forårsløgene i, og servér straks. Top med peanuts.
Opskriften er til 2 personer.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER