Pasta med svampe og pecorino
Foto: Anders Schønnemann
400 g blandede svampe, f.eks. østershatte, champignoner, kantareller
olivenolie
3 fed hvidløg i tynde skiver
salt og peber
1 tsk. fintrevet økologisk citronskal
ENDVIDERE:
250 g frisk båndpasta
salt
revet pecorino
TILBEHØR:
100 g blandet salat
1 rødløg i tynde skiver
olie og eddike
Sæt vand over til pasta.
Skær eller pluk svampene i mindre stykker. Rist dem i olivenolie på en stor, varm pande. Kom hvidløg ved, og lad begge dele blive let gyldne. Krydr med salt, peber og citronskal.
Kom pastaen i rigeligt kogende og saltet vand, og lad den koge, til den er al dente. Dræn vandet fra, men gem lidt.
Kom pastaen på panden sammen med svampene, og vend det hele sammen. Tilsæt evt. en smule af kogevandet. Smag til med salt og peber, og servér straks toppet med revet pecorino. Giv salat til, toppet med rødløg og krydret med olie, eddike, salt og peber.
Opskriften er til 2 personer.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER