1. Marinade: Rør ingredienserne til marinaden sammen. Pensl lammeculotterne med lidt af marinaden.
2. Grillet grøntsagssalat: Skær squash og aubergine i skiver på 3 mm, og pensl dem med ca. ¹⁄₃ af marinaden. Opvarm en (grill)pande, og steg squash og aubergine godt på begge sider, til de får et flot grillmønster. Læg grøntsagerne over på en tallerken, og krydr med salt. Skyl hjertesalaten, og skær den i tynde både. Skyl og halvér tomaterne. Vend hjertesalat og tomater sammen med de grillede grøntsager, dryp med resten af marinaden, og smuldr fetaen over.
3. Lammeculotte: Opvarm grillpanden igen, og steg lammekødet med fedtkanten nedad, til den er brun. Vend den, og steg i 2 minutter. Steg lammekødet færdigt i en 175° varm ovn i ca. 15 minutter. Lad kødet hvile i 5 minutter, og skær det i skiver.
4. Myntedressing: Hak myntebladene, og rør dem sammen med citronsaft, olie og honning. Fordel myntedressingen på kødet, og anret det på et bræt sammen med den grillede grøntsagssalat og groft brød.
Læs mere om: