1. Hak fiskekødet i en foodprocessor, men ikke for fint. Rør det med salt og peber i en skål. Pil løget, og riv det fint. Rør det i farsen sammen med mel, mælk og æg. Hak dild fint, og bland det i farsen. Varm en pande op med olie og smør, og form flade fiskefrikadeller på panden med en ske. Steg fiskefrikadellerne gyldne og sprøde på begge sider, skru ned fra varmen, og steg dem i ca. 10 minutter ved lav varme, til de er færdige.
2. GLASERET RØDBEDE: Skræl rødbederne. Skær 4 lige store stykker på ca. 6 x 3 x 3 cm. Skær resten af rødbederne i tynde stave, og brug dem som frisk rødbedesalat. Kog eddike, vand og sukker sammen i en lille gryde, og kog, til sukkeret er opløst. Kog rødbedestykkerne i eddikelagen i ca. 15 minutter, til de er møre.
3. SPRØDE RUGTERN: Skær rugbrødet i 2½ cm store tern, og steg dem sprøde i smør og olie på en pande. Drys med lidt salt.
4. SERVERING: Drys fiskefrikadellerne med hakket dild og persille, og anret de glaserede rødbedetern med frisk rødbedesalat ovenpå og sprøde rugtern ved siden af.
Læs mere om: