1. Tilbehør: Kog ris efter anvisningen på pakken. Rens og snit chilien, og drys den over risene lige før servering.
2. Andebryst: Tænd ovnen på 180°. Rids fedtet på andebrysterne med en kniv, og læg dem i et ovnfast fad.
3. Citrusmarinade: Pil og pres hvidløg. Skræl og riv ingefær. Rør hvidløg, ingefær, olie, honning, sojasauce, appelsinsaft og fintrevet appelsinskal sammen i en skål. Hæld marinaden over kødet, og steg det i ovnen i 12 minutter. Tag kødet op af lagen (gem lagen til grøntsagerne), og lad det hvile i 10 minutter, inden det skæres i tykke stykker.
4. Stegte grøntsager: Skyl sukkerærterne, og skær enderne af. Rens peberfrugten, og skær den i tynde strimler. Flæk minimajsene på langs. Steg grøntsagerne i olie på en pande; hæld lagen fra kødet over, og lad det simre et par minutter. Krydr med salt og peber. Servér grøntsagerne sammen med and og ris.
Læs mere om: