Blend ikke fiskekødet for længe. Så mister farsen evnen til at binde væsken, og fiskefrikadellerne bliver tørre.
1. Fiskefrikadeller: Blend hurtigt torskefilet i en foodprocessor, det må ikke hakkes for fint. Rør fiskefarsen sammen med 1 tsk. salt og peber i en skål. Tilsæt fintrevet løg, mel, æg og mælk, og rør godt. Skær laksekødet i let grove stykker, og vend dem i farsen sammen med dild og kørvel. Form farsen til frikadeller, og steg dem i olie og smør på en pande på begge sider, til de er gyldne og sprøde. Skru ned for varmen, og steg fiskefrikadellerne færdige i ca. 10 minutter.
2. Tomat-kartoffel-salat: Skær kogte kartofler og tomater i halve. Rør olie, honning, sennep og balsamico sammen med krydderurter, og vend dressingen med kartofler og tomater.
3. Rørt remoulade: Rør mayonnaise sammen med pickles. Servér de lune fiskefrikadeller med rugbrød, tomat-kartoffel-salat og rørt remoulade.
Læs mere om: