Hele måltidet kan tilberedes i den samme pande – så slipper du for den helt store opvask
1. Urtemarinade: Pres hvidløget. Skyl citronen, og riv skallen fint. Rør hvidløg, citronskal, olivenolie og balsamico sammen. Skyl og hak mynte og persille. Rør 3 spsk. af de hakkede urter i marinaden, og gem resten til senere. Hæld marinaden over lammefileten, og lad den trække i 30 minutter. Steg lammefileten på en pande i 6-7 minutter på hver side. Tag kødet af panden.
2. Stegte grøntsager: Skrub kartoflerne, og kog dem, til de er næsten møre. Lad dem køle af, og skær dem i skiver. Fjern blade og tråde fra majskolberne, og skær majskernerne af kolben med en skarp kniv. Skyl og flæk squashen på langs, og skær den i skiver. Steg kartofler, majs og squash i olie på en pande i 6-8 minutter, til de er gyldne. Vend de stegte grøntsager sammen med resten af de hakkede urter. Servér som tilbehør til lammefilet skåret i tynde skiver.
Læs mere om: