Se flere opskrifter på sushi her.
Ceviche serveres ofte som forret består af rå fisk, der tilberes i en marinade af citrussaft og krydderier.Samtidig får fisken masser af smag fra den syrlige og krydrede marinade. Den store smag og nemme tilberedening gør ceviche til den perfekte forret. Serverer du ceviche med en god, grøn salat og brød til som i opskriften her, kan du også sagtens spise ceviche til aftensmad.
Du kan lave ceviche af meget forskellige slags fisk. I denne opskrift på ceviche har vi brugt torsk, men du kan også lave ceviche af laks, lyssej, kuller og kulmule. Det vigtigste er, at du køber en god, frisk
OBS: Fisk, der serveres i rå form, skal først fryses ved ÷20° i 24 timer eller ved ÷18° i 4 døgn. Alternativt kan du fortælle fiskehandleren, at fisken skal spises rå – så kan han vejlede dig!
Hjemmelavet ceviche skal trække i ca. 20 minutter i køleskabet.