Træning og kost
8. maj 2011Lav en tuttifrutti sorbet
Her får du opskriften på en skøn sorbet, du kan spise uden dårlige samvittighed. Den er nem at lave og passer perfekt til hygge på en varm sommerdag
Af: Caroline Fibæk
Tuttifrutti sorbet
Det ska du bruge til sorbet:
Udstyr: blender, evt. ismaskine2 ferskner uden sten1 mango uden sten1 dl hakket ananas2 spsk. agavesirup1 dl jordbær½ dl hindbær½ dl gojibærEr du vild med sorbet? Så prøv denne jorbærsorbet med citron og sort peber
Sådan gør du - tuttifrutti sorbet:
Blend alle ingredienserne undtagen gojibær, og gem også et par hindbær, lidt mango og et par jordbær. Hak gojibær samt de resterende stykker frugt og bær groft, og vend dem i ismassen. Køl ismassen ned i køleskabet. Hæld den afkølede ismasse i din ismaskine, og følg instrukserne. Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du også bare fryse ismassen ned ca. 4 timer - men rør gerne i den ca. hvert 20 minut, til den er frossen. Hvis den alligevel bliver for hård, kan du gøre isen cremet igen ved at køre den gennem en foodprocessor eller blender.
Læs også: 6 fif der booster din forbrænding