Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Forretter
Kammuslinger med melon og ananas
21. august 2013
(Opdateret 21.08.13)
Af:
Lynn Andersen
Denne salat udgør et dejligt måltid hvori der er rigelig næring
Dressing
100 g blå ost, fx Roquefort
1 dl kærnemælk
1 spsk riseddike
1 finthakket fed hvidløg
Salt og peber
1 spsk finthakket basilikum
1-2 tsk worcestershiresauce
Salat
16 kammuslinger
1 fed hvidløg
1 tsk finthakket ingefær
2 spsk majsstivelse
1 spsk olivenolie
1 lille melon, efter eget valg
½ ananas
1 romainesalat eller en blanding af flere salattyper
Fremgangsmåde
Blend alle ingredienserne til dressingen og stil den til side.
Vend kammuslingerne i finthakket hvidløg og ingefær og bagefter i majsstivelse. Steg dem på alle sider i 30-60 sek. i alt, afhængig af størrelse.
Rens melon og ananas og skær dem i mindre stykker.
Skyl salaten og anret den på fire tallerkener.
Læg kammuslinger og frugt på salaten og dryp dressingen over.
Man kan evt. smuldre mere blå ost over før servering.
Se flere opskrifter med kammuslinger her.
Læs mere om:
Opskrifter med kammuslinger
Andre lækre opskrifter
Forretter
Forretter
Luksustarteletter med kammuslinger og rejer
Forretter
Forretter
Mette Blomsterberg opskrift: Ristede kammuslinger
Forretter
Forretter
Kammuslinger med kold avocadocreme
Forretter
Forretter
Citrusmarinerede kammuslinger
Læs også