Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Ragout af lam
26. september 2013
Af:
Louisa Lorang
Ugens fredagsopskrift er ragout af lam. Få opskriften her
INGREDIENSER
300 g lam i terninger
lidt olivenolie
2 fed hvidløg i skiver
1 lille løg, hakket
3 stilke bladselleri i skiver
1 dl hvidvin
1 dl vand
250 g små tomater i mindre stykker
200 g kogte kikærter
salt og peber
plukket blød timian
Fremgangsmåde
Brun lammekødet i lidt olie i en stor gryde.
Kom hvidløg, løg og bladselleri ved, og lad det sautere med, uden at det tager farve.
Tilsæt hvidvin og vand, og lad det simre i ca. 20-30 minutter, eller til kødet er mørt.
Tilsæt tomater, og lad det simre i yderligere 10 minutter.
Tilsæt ekstra vand undervejs, så det ikke koger tørt.
Kom kikærter i, og kog i et par minutter mere.
Smag til med salt og peber, og servér straks med masser af timian.
TIP:
Retten er også fin med kalvekød i stedet for lam.
Se flere opskrifter med lam her.
Læs mere om:
Opskrifter med lam
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også