Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med "Lone Hertz"
23. september 2009
(Opdateret 23.09.09)
Af:
Ida Davidsen
Dette stykke smørrebrød fra Ida Davidsen er opkaldt efter skuespilleren Lone Hertz.
Smørrebrødet
1 skive surbrød med smør
1 hårdkogt æg
1 spsk dildmayonnaise
1 røget sildefilet
3-4 radiser
2-3 stængler frisk purløg
Dildmayonnaise
250 g mayonnaise, smagt til med HP sauce, worcestershiresauce, dijonsennep, citronsaft og Maggi-krydderi
2 spsk creme fraiche 18%
1 bundt dild
Fremgangsmåde
Smag mayonnaisen til med det nævnte, ca. 1 tsk af hver.
Tilsæt derefter creme fraiche og hakket dild. Smag til med salt og peber.
Lad dildmayonnaisen hvile mindst ½ time på køl før brug.
Smør surbrødet. Skær ægget i både.
Læg æggebådene taglagt efter hinanden hele brødet rundt.
Læg dildmayonnaisen i en bræmme over æggene og læg silden ved siden af mayonnaisen.
Top med revne radiser og drys med klippet purløg.
Ses flere opskrifter på smørrebrød her.
Læs mere om:
Opskrifter på smørrebrød
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også