Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Aftensmad
Ida Davidsen smørrebrød: Et stykke med Bent Fabricius-Bjerre
1. januar 2010
(Opdateret 01.01.10)
Af:
Ida Davidsen
Prøv Ida Davidsens smørrebrød med krabbekød, sort kaviar, grøne asparges og dildmayonnaise, der er opkaldt efter Bent Fabricius-Bjerre
Det skal du bruge
½ skive rugbrød med smør
100 g friskkogt krabbekød
2-3 kogte kartofler
2 spsk sort kaviar (gerne caviart)
2 grønne asparges, 2 spsk dildmayonnaise
Fremgangsmåde
Smør brødet og læg krabbekødet langs kanterne.
Skær 2-3 kogte kartofler i skiver og læg dem midt på brødet.
Arrangér en bræmme sort kaviar ved siden af en bræmme dildmayonnaise.
Pynt med letkogte asparges, lagt som »tangenter« oven på maden.
Ses flere opskrifter på smørrebrød her.
Læs mere om:
Opskrifter på smørrebrød
Andre lækre opskrifter
Aftensmad
Aftensmad
Risotto med artiskok
Aftensmad
Aftensmad
Burger med laksebøffer
Aftensmad
Aftensmad
Halloumi-burger med avocado og løg
Aftensmad
Aftensmad
Lammekølle med hvidløg og salvie
Læs også