Mode
9. august 2024

Katie Holmes' bukser deler vandene endnu en gang. Skal du med på trenden?

Det flotteste nogensinde? Eller helt ubrugelig? Meningerne om Katie Holmes' nye bukser deler internettet.
Af: Af Johanna Lejon, femina.se, oversat af redaktionen
Katie Holmes

Foto: ZapatA/MEGA

Katie Holmes er i de senere år blevet et stilikon, man skal holde øje med. Især stjernens valg af bukser er blevet bemærket flere gange - og fællesnævneren har på det seneste været, at hun har valgt de brede bukser.

Og nu har Katie Holmes gjort det igen. Hvad har hun har gjort, tænker du måske. Hun er dukket op i sommerens absolut mest trendy bukser; nelig de brede af slagsen - og når vi siger brede, mener vi virkelig brede.

https://imgix.femina.dk/2024-08-05/MEGA1150596_005.jpg

Foto: ZapatA/MEGA

Da Katie deltog i en frokost arrangeret af Chanel i forbindelse med New Yorks Tribeca Film Festival i juni, dukkede hun op i bukser med næsten dramatiske proportioner.

Under frokosten, som fandt sted til ære for tiårs-jubilæet for "Through Her Lens: The Tribeca Chanel Women's Filmmaker Program", som er et initiativ, der giver kvinder i film mentorskab og kunstneriske ressourcer, fik stjernens buksevalg stor opmærksomhed.

Blandt andet af modemagasinet Vogue, der bemærkede, at Katie Holmes' stylist Brie Welch havde valgt et spændende match med en bred bund og en stram top, i form af en ribbet tanktop.

Hvis du kigger rigtig godt efter, kan du se, at blomstermønsteret i Kates bukser (skabt af bittesmå perler) går igen i printet på hendes top. Outfittet blev toppet med en klassisk skuldertaske fra Chanel.

Netop denne type bukser med virkelig brede ben er perfekte til sommeren anno 2024. Og modellen er desuden kølig i varmen. Katie Holmes' måde at kombinere en bred underdel med en tætsiddende top er også spot on.

Bukserne deler dog internettet.

Mens mange mennesker synes, at et par virkelig brede bukser er det mest stilfulde, du kan have på, siger andre, at sådanne brede bukser er totalt ubrugelige. Ikke mindst hvis du cykler eller går meget. De er simpelthen for brede til at bevæge sig i naturligt, lyder det fra kritikerne.

Denne artikel blev første gang bragt af Femina.se der også er ejet af Aller Media. Dette er en redigeret version.

Læs mere om:

Læs også