Hudpleje
23. august 2024

90-årig farmor hyldes for sin smukke hud – nu afslører hun hemmeligheden

Da skønhedsprofilen Sarah Palmyra viste sin familie frem, blev hendes følgere fascinerede af hendes 90-årige farmors utrolige hud. Her deler farmoren sine hudplejehemmeligheder – og viser, hvilke produkter hun har brugt i 50 år.
Af: Aino Oxblod, femina.se, oversat af redaktionen
hud

Foto: Unsplash

Skønhedsinfluenceren Sarah Palmyra har over 900.000 følgere på TikTok, og mange af dem reagerede stærkt, da hun i en video på platformen viste sin familie frem.

Det familiemedlem, der stjal opmærksomheden, var hendes farmor Nevenka – folk kunne simpelthen ikke tro, at hun var 90 år gammel.

Palmyra valgte derefter at lade farmoren vise, hvilke skønhedsprodukter hun bruger for at få så fin hud med masser af glød, og det viste sig, at Nevenka har brugt nogle af produkterne i over 50 år.

- Du ved, at mange mennesker har svært ved at tro, at du er ældre end 75 år, siger Sarah Palmyra i videoen og får sin farmor til at le.

- Er jeg allerede 90 år? spørger hun.

Til at begynde med har den 90-årige altid været omhyggelig med sin solbeskyttelse. Hun bruger høj solbeskyttelsesfaktor, og hvis hun er udendørs, tager hun også en solhat og et par solbriller på.

Nevenka bruger klassiske, velrenommerede mærker til ansigtet. Hun starter med at vaske ansigtet med Clarins Velvet Cleansing Milk og bruger derefter en fugtgivende toner fra samme mærke. Hvis hun har brugt øjenmakeup, er det Niveas almindelige Eye Makeup Remover, der kommer frem for at fjerne mascara og øjenskygge.

Næst på listen er Lancômes Genifique Serum, som hun har brugt i flere årtier. Inden hun går i seng, bruger hun Elizabeth Ardens natcreme med ceramider. Elizabeth Arden er et mærke, som Nevenka har været tro mod i over 50 år.

- Jeg bruger kun Elizabeth Arden og Lancôme, siger farmoren i videoen.

Blandt kommentarerne er der mange, der hylder farmorens smukke hud og konsekvente hudplejerutine.

- Hun er smuk, jeg tror, hun har levet et godt liv, skriver en person.

- Dette er den bedste reklame for de produkter, wow! I er også velsignede med gode gener, skriver en anden.

- Hun har smuk hud, hylder en tredje.

Artiklen blev først bragt hos femina.se, som også er ejet af Aller Media. Dette er en redigeret version.

Læs også