Skønhed
18. september 2024

femina guider: Her er de bedste skønhedsnyheder i september

En øjenmakeuprens, der faktisk fjerner din makeup og en serum med vandmandekstrakt. September, kom an.
Af: Rose Maria Behavý
september beauty nyheder

Foto: PR

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Der er altid nye, lækre skønhedsprodukter, der kan forsøde tilværelsen, og september er ingen undtagelse.

Uanset om du er på jagt efter en delikat rens, til at fjerne dagens makeup eller et serum, der er spækket med fugt, er der masser af nyheder at komme efter.

Danske Rudolph Care har udvidet sit efterhånden behørige sortiment at hverdagshelte med en ny parfumefri makeupfjerner, der let renser ansigt og øjenomgivelser for makeup. Rensen indeholder, udover Rudolphs signaturingrediens, acai, fugtgivende aloe vera, mineralvand med høj indhold af zink og jern, og beroligende damaskrosenvand. Med en neutral pH-værdi på 5,5 er den velegnet til alle hudtyper – og generer ikke i øjnene.

https://imgix.femina.dk/2024-09-13/rudolph.jpg

Foto: PR

Rudolph Care, 225 kr., kan købes her

Narciso Roderiguez har lanceret en modig ny parfume, All Of Me Intense eau de parfume, som indeholder noter af blandt andet fløjlsblød sort iris, jasmine, hvid musk, saddeltræ og et strejf af vanilje. 90 % af ingredienserne er af naturlig oprindelse.

https://imgix.femina.dk/2024-09-13/narciso.jpg

Foto: PR

Narciso Roderiguez, fra 645 kr. (30 ml), lanceres i uge 38

Miild er aktuelle med en ny Brow Gel, der tilføjer volumen og tæthed til dine bryn. Bryn-gelen fås i transparent, taupe og mørkebrun.

https://imgix.femina.dk/2024-09-13/miild1.jpg

Foto: PR

Miild, 190 kr., kan købes her

Mac som har sat dagsordnen for makeup i evigheder, bevæger sig nu med sikker retning ind på hudplejeområdet også. Det kommer der interessante hybridprodukter ud af, som kombinerer makeup med avanceret hudpleje. En af disse er den nye Studio Radiance 24HR Luminous Lift Concealer, som er spækket med nærende ingredienser som niacinamid, vitamin C og hyaluronsyre, der giver huden et øjeblikkeligt løft. Med intens hydrering reduceres synligheden af mørke rande, og med 24 timers holdbarhed sikrer den et friskt look hele dagen, uden at sætte sig i de fine linjer.

https://imgix.femina.dk/2024-09-13/mac.jpg

Foto: PR

Mac, 275 kr., kan købes her

Hvis du mangler et multifunktionelt stylingredskab er den nye 4-in-1 Blow Dryer Brush fra Morrocanoil svaret. Det geniale stylingredskab kombinerer fire teknikker, der før har grevet fire forskellige aggregater, nemlig rundbørsten, føntørreren, glattejernet og krøllejernet, i ét produkt. Stylingbørsten anvender infrarødt lys og avanceret ion-teknologi. Infrarødt lys tørrer skånsomt håret indefra og ud, minimerer varmeskader og bevarer fugten i håret. Den avancerede ion-teknologi reducerer føntørringstiden samt krus og statisk elektricitet, så håret efterlades glansfuldt og mere medgørligt.

https://imgix.femina.dk/2024-09-13/Moroccanoil.jpg

Foto: PR

Morrocanoil, 799 kr., kan købes her

Sensai har lanceret en ny læbepomade beriget med brandets signatur ingrediens Koishimaru Silk, der gennemfugter og nærer læberne. Resultatet er bløde læber, der føles glattere, mere jævne og naturligt fyldige. Som en ekstra bonus kan Total Lip Treatment Stick anvendes som en primer for at fremhæve farven og forlænge holdbarheden af din læbestift.

https://imgix.femina.dk/2024-09-13/sensai.jpg

Foto: PR

Sensai, 420 kr., kan købes her

Lancôme har videreudviklet serummet Génifique med en ny formel, der er endnu mere potent. Det nye serum hedder Génifique Ultimate og indeholder ud over hyaluronsyre, lakridsekstrakt og syv præ- og probiotiske fraktioner også den nye ingrediens Beta-Glucan-CM, der øger hudens kapacitet for genopbygning. Serummet er derfor godt til dig, der vil mindske rødme, opnå en jævnede hudoverflade og styrke hudens barriere med masser af fugt.

https://imgix.femina.dk/2024-09-13/lancome.jpg

Foto: PR

Lancôme, 650 kr. (30 ml), kan købes her

Sisley siger selv, at de ”revolutionerer, alt du ved om mascara” med den nye Phyto Noir Mascara. Den giver nemlig ikke blot umiddelbar intens volumen, men indeholder dertil også en særligt vitaminrig peptid samt ekstrakt fra genopstandelsesplanten, eller ’Jerichov Rose’, plejer mascaraen dine vipper, mens du har den på, og vil stimulere øget vippevækst.

https://imgix.femina.dk/2024-09-13/sisley.jpg

Foto: PR

Sisley, 480 kr., kan købes her

Der er ikke grænser for, hvor meget du kan preppe din hud, og den nye primer fra Peter Thomas Roth er en ægte gamechanger for dit forberedelsesritual. Der er her tale om en hybrid mellem et serum og en primer, der giver glød og gør hudoverfladen mere jævn, så du har et smukt lærred at lægge din makeup over.

https://imgix.femina.dk/2024-09-13/Peter-thomas-roth.jpg

Foto: PR

Peter Thomas Roth, 395 kr., kan købes her

Vil du have fugt, fugt, fugt, så har svenske Mantle en nyhed, du ikke kan være foruden. Det nye Hydra Serum med vandmandsmucin er fugtgivende som få og forbedrer hudens kollagenniveau. Det særlige vandmandsmucin er tre gange mere effektivt i forhold til at binde fugt i huden, end eksempelvis hyaluronsyre. Mantle har patenteret formlen, så der må være noget om snakken.

https://imgix.femina.dk/2024-09-13/mantle.jpg

Foto: PR

Mantle, 365 kr., kan købes her

Læs mere om:

Læs også