Underholdning
13. september 2024

Bryllupsrejse går helt galt: Katrine og Nicholas på dybt vand

Hvad der skulle være en romantisk bryllupsrejse i Venedig gik helt galt for Katrine og Nicholas i "Gift ved første blik"
Af: Frederikke Stage
gift_ved

Foto: Snowman Productions

Selvom man har sagt ja til hinanden foran rullende kameraer, er det ingen garanti for, at gnisten opstår – og det er tydeligt mellem Katrine og Nicholas, som blev gift i DR-programmet "Gift ved første blik."

Selv om eksperterne har matchet dem, er det ikke nemt for parret selv at se kemien.

Det står klart under deres bryllupsrejse i Venedig, hvor parret kæmper med at finde både gnisten og lysten til at lære hinanden bedre at kende.

- Vi fik skabt et klassisk eksempel på, når en bryllupsrejse går rigtig galt. Vi fik skabt et rum, hvor der ikke var plads til nogen af os, og vi gik skævt af hinanden, fortæller Katrine Pørtner Karlsen til SE og HØR.

Følte sig presset

Kathrine fortæller, at parret hurtigt gik skævt af hinanden og desperat forsøgte at finde fælles fodslag, men i stedet fik deres jagt på ligheder kun ulighederne til at træde endnu tydeligere frem.

En episode under bryllupsrejsen står særligt klart for hende.

Da parret sidder ved morgenbordet, bliver det tydeligt for både dem og seerne, at de har svært ved at finde noget som helst tilfælles.

- Det er en forfærdelig scene. Jeg følte mig så presset, og det var en ubehagelige morgenmad, fordi jeg ikke havde sovet ordentligt i flere døgn, siger Katrine Pørtner Karlsen.

Kæmpede begge to

Under morgenmad kom hun også til at bruge det "forbudte" ord ven om Nicholas, og det ved hun godt ikke faldt i god jord.

- Vores relation var mere på et datingstadie, og vores bryllupsrejse svarede måske til en sjette date hjemme i Danmark. Både Nicholas og jeg blev enige om, at den date havde vi nok ikke taget derhjemme, fordi vi vidste, at den ikke lige var der.

- Men vi ville gerne give det en ekstra chance, jeg kæmpede virkelig selvom det ikke ligner der. Vi kæmpede begge to, men det blev mere end kamp end en fornøjelse, siger Katrine om rejsen.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør, der også er ejet af Aller Media. Dette er en redigeret version.

Læs mere om:

Læs også