Popkultur
13. september 2024

Charli XCX annoncerer stor nyhed: "Brat, og det er fuldkommen anderledes, men stadig også brat"

Det ser ud til, at ‘Brat’-æraen langt fra er ovre
Af: Sofie Frederikke Larsen
brat charlie xcx

Foto: Hollie Adams/Reuters/Ritzau Scanpix

I starten af september meddelte Charli XCX, at ’brat summer’ sang på sidste vers. I et opslag på X skrev hun: ”Farvel for evigt brat sommer,” og markerede afslutningen på sommerens største trend.

Men nu er der godt nyt for alle fans.

Charli XCX har nemlig annonceret et helt nyt album, som lander 11. oktober. I endnu et opslag på X delte hun nyheden med en karakteristisk brat-æstetik, grøn baggrund og sort skrift med ordene: ”brat, og det er fuldkommen anderledes, men stadig også brat.”

Ifølge Variety bliver det et remix-album med 16 sange, hvoraf fem allerede er kendte remixes af numre fra det originale album. Og der er store navne med på projektet – blandt andet Robyn, Yung Lean, Addison Rae og Lorde. Albummet vil også indeholde en bonusdisk med den originale tracklist fra ’Brat’.

Charli XCX har sat sit præg på sommeren med det ikoniske ’Brat summer’. Hun har domineret både popkulturen og politiske samtaler, hvor alt fra popikoner som Jennifer Lopez til præsidentkandidaten Kamala Harris – endda NATO – er alle hoppet med på ’brat’-bølgen.

Indtil den fulde albumrelease kan du varme op med singlen ’Talk Talk’ featuring Troye Sivan, som blev annonceret tidligere på ugen. Også ’Guess’ featuring Billie Eilish er ude på streaming allerede.

Læs mere om:

Læs også