Bolig
17. september 2024

Barn af 90’erne? Så bliver du helt sikkert begejstret over det her!

Er du til at lade håret stå i en glorie af statisk elektricitet og hele tiden frygte, at det siger "bang!"? Den oppustelige stol er tilbage!
Af: Louise Elly Meyer
oppustelige stole 90'erne

Foto: Kraftheinz/Amazon

Slå dig ned i en gigantisk vingummi, og giv din romantisering af 00’erne frit afløb. Os, der var børn i 90’erne, husker formentlig alle sammen den pludselige bølge af oppustelige genstande, der tog popkulturen med storm.

Og nu er det altså muligt at generhverve sig disse glemte skatte. Slik-brandet ‘Jell-O’ har nemlig netop lanceret en serie af stole fulde af luft, som ligner overdimensionerede vingummier. De fås i farverne lemon-yellow, lime-green, strawberry-red and orange, og de er angiveligt en hyldest til de legesyge Y2K-tider.

Selv havde jeg både en gennemsigtig oppustelig rygsæk og et lyseblåt sæt bestående af et lille bord og to stole med Tweety Bird på. Jeg husker det, som om det ikke holdt meget længere end en weekend. Men altså, der var street creds at hente i de dage, hvor mine venner kunne slænge sig i mine oppustelige stole.

Det lignede jo næsten den sofa, som ‘Creamy’-pigerne lå i på deres albumcover. Den nordjyske duo bestående Rannva Joensen og Rebekka Mathew formåede foruden at være fanebærere af 00’er-æstetik at gøre en techno-version af ‘Æblemand’ til et hit.

https://imgix.femina.dk/2024-09-16/creamy.jpeg

Foto: PR

Serien af ‘Jell-O’-stole fås i et begrænset udvalg på Amazon til den nette sum af 30 amerikanske dollars. Om Creamy også gør et comeback, kan vi imidlertid kun gisne om.

Læs mere om:

Læs også