Mode
17. september 2024

Katie Holmes’ besættelse af ultra-bredde jeans når nye, næsten absurde, højder

Skinny jeans er IKKE på vej tilbage, hvis det står til Katie Holmes, hvis jeans åbenbart ikke kan blive bredde nok.
Af: Rose Maria Behavý
Katie holmes

Foto: Mega

Få kan prale af en denimgarderobe så omfattende som den, der tilhører Katie Holmes. Og få har slået et så markant slag for bredde jeans som skuespilleren, der gang på gang sætter nye grænser for hvor meget vidde denim kan bære, og efterlader bred splittelse om hvorvidt snittene er klædelige eller ej. For det er bestemt ikke alle, der mener at cullotes eller kassebukser er det smarteste.

Men Katie Holmes fortjener alligevel ros. For trods de delte meninger om hendes benklæder, så holder hun stædigt fast i, at bredde jeans er det bedste. Og den holdning, ja skal vi næsten kalde det en besættelse, tager hun nu til yderste potens med et par jeans, der er så store, at man snildt kunne sy to par bukser ud af det ene par.

https://imgix.femina.dk/2024-09-17/20240913-165424-3-2333x3500ma-%281%29.jpg

Foto: Mmvv/Backgrid/Ritzau Scanpix

Bukserne er i en bleget, sort vask og har en flosset kant og cropped længde. Alt sammen meget moderne. Men silhuetten er så overdrevet voluminøs, at det får samtlige af Holmes’ forrige bredde jeans til at ligne 00’ernes ’skinny jeans’ i sammenligning.

Faktisk er de pågældende jeans så vidde, at man skulle tro, at Holmes næsten prøver at lave en markering af, at de udskældte smalle jeans, der holdt os i et jerngreb fra år 2000 og godt ind i 10’erne, og som efter sigende skulle være på vej tilbage i modebilledet (gisp), på ingen måde har gang på jord, hvis dronningen af denim har noget at skulle have sagt.

Men mon ikke at Katie Holmes (også) har et par jeans fra 00’erne med de smalle, smalle, stramme, stramme ben, som hun kan hive frem, når og hvis de vender tilbage? For hvis ikke Holmes har gemt dem, hvem skulle så have?

Læs mere om:

Læs også