Mode
23. september 2024

Du havde helt glemt disse tre legendariske items fra 2001 – men nu er de tilbage igen

Bedst som du troede at ’less is more’, så vælter dette look ind over dig.
Af: Rose Maria Behavý
chloe

Foto: CAMERA PRESS / MEGA

Det er ikke en nyhed, at 00’erne har ringet… Men opkaldene plejer trods alt at komme med sporadiske mellemrum, så det akkurat er muligt at få luft mellem det über-nostalgiske referencer.

Sådan var det i hvert fald lige indtil model og datter af Cindy Crawford, Kaia Gerber, gik så all-in på et 00’er-look, at vi blev helt i tvivl om, hvorvidt det var taget i 2024 eller 2001.

Looket, der var taget ud af Chloés catwalk, bestod i al sin overvældende enkelhed af en boho-inspireret skjortekappe i blonder – som ikke er set siden modehusene Chloé og Céline klædte de uofficielle dronninger af boho (Sienna Miller, Kate Moss og Mary Kate Olsen) var med til at gøre til allemandseje i 00’erne – trompetbukser, altså bukser med overdrevet svaj, og dertil en gigantisk statement-halskæde for at toppe det maximalistiske udtryk.

For alle over 30 år vil kombinationen af bukser med svaj, en blondeponcho og en stor halskæde vække klare minder om hedengangne modetider – dengang hvor vi drømte om at klæde os lidt som Kiera Knightley i Pirates of the Caribien og allerhelst ville bytte garderobe med Sienna Miller og svøbe os i blonder, bløde krøller og kernelæder.

Så, venner. 00’erne har ringet, og denne gang er det alvor.

Læs mere om:

Læs også