Mode
2. oktober 2024

Charli XCXs seneste outfit beviser, at ’brat’-æraen langt fra er forbi

*Big Brat Energy*
Af: Rose Maria Behavý
Charli XCX poses for photographers upon arrival at the British Fashion Awards on Monday, Dec. 4, 2023 in London. (Vianney Le Caer/Invision/AP)

Foto: Vianney Le Caer/AP/Ritzau Scanpix

Selvom Charli XCX, dronningen og skaberen af Brat-energien, der har udgjort global landeplage hele sommeren og klædt alverden i et neon-limegrønt skær, har proklameret, at ’Brat Summer’ er ovre, så lever energien stadig i bedste velgående.

Vel er det grønne skær lagt på hylden, men Brat-associationerne var ikke til at tage fejl af, da sangeren for nyligt blev spottet i New York i et fuldt look fra Marnis spring/summer 2025-kollektion.

Outfittet, som bestod af en hvid tank top med print, en sort/hvid kappe og sorte sweatpants med hvide malerstrøg, osede af ’brat’ trods fraværet af grøn og crop-top, og var indbegrebet af det, der snildt kunne transformere ind til det, der i USA allerede har fået navnet ’Brautumn’.

https://imgix.femina.dk/2024-10-02/MEGA1203536_003-%281%29.jpg

Foto: Mega

At klæde sig med unægtelig ’brat’-energi handler nemlig ikke kun om farven grøn.

Det handler ifølge en redaktør fra Instyle, der har undersøgt, hvad det vil sige at klæde sig efter kulturfænomenet, ”… ikke at kere sig om, hvad folk mener, at omfavne kaos og have tøj på, der er skabt til at leve i”. Og hvad synes mere oplagt at leve i, end sweatpants?

Så, hvis du er en bonafide brat, så er der kun belæg for at forsætte de gode energier langt ind i efteråret. Charli XCX har selv bevist det.

Læs mere om:

Læs også