Annonce
Liv
7. oktober 2024

Hun var i tvivl om hendes frihed til at rejse ville blive begrænset af at få børn. Nu rejser hun hele tiden med sin datter på 2 år

Gæsten i dette afsnit af "Kh mor" er Camilla Stemann, som er selvstændig, snart mor til to – og meget rejselysten. Hun ventede med at få børn, da hun havde hørt, at moderskabet var en begrænsning, og at man ikke kunne rejse med børn. Den fordom har hun i dag gjort til skamme.
Af: Redaktionen
kh mor camilla stemann

Foto: Søren Jul Lamberth

https://imgix.femina.dk/2024-10-07/Billede1.png

Før Camilla Stemann blev mor, var skrev hun en liste på 10 punkter ned til sig selv, med ting og egenskaber, hun ville holde fast i, efter hun blev mor. Hun vidste nemlig ikke hvor meget moderskabet ville ændre hende.

Det viste sig dog, at hun stadig er stort set den samme, som inden hun fik børn – en kvinde, der værdsætter sin frihed til at opleve verden.

Og det behøver børn ikke sætte en stopper for. Allerede da hendes nu 2 år gamle datter var få måneder gammel, tog familien på deres første rejse, og siden da er turene kun blevet flere – og lettere.

Dét taler vært i "Kh mor" Line Kirsten med Camilla Stemann om i dette afsnit af "Kh mor", som du kan lytte til direkte fra din podcast-app eller via linket nedenfor:

Camilla Stemann: Min datter var seks måneder, første gang jeg rejste på ferie uden hende

Camilla Stemann: Min datter var seks måneder, første gang jeg rejste på ferie uden hende

Kh mor | 41 min

Læs også