Underholdning
8. oktober 2024

David Beckham: ”Det var kærlighed ved første blik med Victoria”

Beckham-kærlighedshistorien er en, vi ikke kan få nok af.
Af: Rose Maria Behavý
david beckham victoria beckham

Foto: Maja Smiejkowska/Reuters/Ritzau Scanpix

Victoria og David Beckham har dannet par i 27 år og gift i 25 år. Da de mødte hinanden i 1997 var David Beckham verdens måske mest feterede fodboldspiller og Victoria, der dengang bar efternavnet Adams, var på verdensturné med Spice Girls, som brød alle rammer for, hvad et pigepopband kunne levere.

Og måske var Spice Girls den afgørende ingrediens, der fik romancen til at dufte ekstra sødt.

Parret deltog for nyligt i en middag i New York, hvor People fik stillet den tidligere fodboldstjerne et spørgsmål omkring deres forholds spæde start.

Han blev spurgt, om det var kærlighed ved første blik, da han mødte Victoria, og hans svar var både klokkeklart – og meget sødt: ”Absolut”.

Han supplerede med, at han ikke kunne undgå at blive forelsket i hende, fordi ”… hun var en Spice Girl og var sexet og smuk og charmerende. Siden fandt jeg ud af, hvilken stærk kvinde, hun er. Så det er igen gaven, der bliver ved med at give.”

David og Victoria Beckham voksede faktisk op blot 15 minutter væk fra hinanden, men mødtes første gang da de var 23 og 22 år gamle. David Beckham har i en episode af Jimmy Fallon fortalt, at de mødtes første gang til en fodboldkamp, hvor David ikke gjorde andet end at sige hej fra den modsatte ende at det rum, de begge var i, og troede at han havde forspildt sin chance. Men Victoria kom til endnu en kamp.

Her fik de mulighed for at tale sammen i spillerloungen i omkring en time… og resten er historie.

Victoria Beckham har i et brev til engelsk Vogue skrevet: ”Kærlighed ved første blik findes. Det kan ske for dig i Manchester Uniteds spillerlounge – selvom du bliver lidt fuld, så de eksakte omstændigheder er lidt tågede”.

Parret har dog stadig – efter 27 år – aldrig fortalt om detaljerne fra deres rigtige første date, som fandt sted kort tid efter mødet i spillerloungen.

Parrets kærlighed til hinanden og helt særlige dynamik fik dog en genopblomstring, da Netflix lavede en dokumentar om deres liv, som ikke blot bekræftede deres forhold – men fik hele verden til at forelske sig i dem på ny.

Her er et par af deres bedste par-øjeblikke:

Læs mere om:

Læs også