Hår
11. oktober 2024

Her er hårfarven, vi drømmer om til efteråret - og det er ikke, hvad du tror

Den er Hailey Bieber-approved, og farven er ikke hvad du tror.
Af: Rose Maria Behavý
hailey bieber hårfarve

Foto: CraSH/imageSPACE / MEGA

Har du hørt om farven ’bronde’? En hybrid mellem blond og brun, som efter alt at drømme bliver ganske uundgåelig dette efterår.

I hvert fald hvis man skal tro dronningen af (skønheds)trends, Hailey Bieber, der netop har delt på sin Instagram Story, at hun har ladet sin vanlige brune page indfarve i en lysere nuance til efteråret. Kontroversielt? Ja. Men lækkert? Bestemt!

Det er ellers ’normen’ at farve håret mørkere om efteråret, mens de lysere highlights tilfalder sommeren for at mimere den naturlige afblegning solen kan give i de varmere måneder.

Ikke desto mindre tror vi på, at Hailey Bieber, som jo er kendt for at skabe umiddelbare trends med et enkelt post. Tænk bare på hendes ’glazed donut nails’, ’latte makeup’ og ’strawberry blush’, der alle gik viralt efter den 27-årige nybagte mor introducerede dem.

https://imgix.femina.dk/2024-10-09/hailey-bieber.png

Foto: @haileybieber

Derfor er der stor sandsynlighed for, at hendes nye ’bronde’ page – som er en varm, lys brun farve med honninggyldne highlights – vinder stort indpas dette efterår.

Farven udmærker sig også særligt, da den lægger sig lige mellem blond og brun vil passe til både naturlige brunetter og blondiner, hvor den til dem med brunt hår vil lysne, uden at virke som en drastisk overgang til lyst hår, og til dem, der er naturligt blonde, vil farven bidrage med varmere toner.

For at opnår resultatet kræver det en mørkere bund og highlights der changerer fra honning til karamel.

Er du naturligt lyshåret, skal highlightene være mere honningfarvede, mens dem, der naturligt har mørkere hår med fordel kan gå i retning af de brændte karameltoner.

... og PS: Page-frisuren er stadig et sikkert hit denne sæson.

Læs mere om:

Læs også