Mode
14. oktober 2024

Kate Middeltons øreringe sender et helt særligt signal

Hun har faktisk brugt øreringene siden 2020.
Af: Rose Maria Behavý
prinsesse kate

Foto: CAMERA PRESS/ROTA / MEGA

Den engelske kronprinsesse, der netop har gennemgået et kemoterapiforløb, er nu tilbage som en aktivt udøvende del af den engelske kongefamilie.

Prinsesse Kate og Prins William havde dermed deres første officielle event sammen efter prinsesses sygdoms- og kemoforløb den 10. oktober, hvor de i anledning af World Mental Health Day besøgte dem, der havde været direkte implicerede, da tre børn blev stukket ned og dræbt under en Taylor Swift-koncert i Southport, England.

Prinsessen af Wales er kendt for ofte at klæde sig på med mening og gemme små referencer i sin påklædning, der på underspillet vis støtter op om den sag, der er på dagens program.

Det være sig at klæde sig i farverne fra Jamaicas flag under et statsbesøg i samme land eller bære accessories, der på den ene eller anden måde knytter sig til en velgørende organisations mission.

Men hvor det ville have være oplagt for prinsessen at klæde sig i grøn, som er den officielle farve for mental sundhed, så valgte Prinsesse Kate at sende et andet signal, som måske også bar en reference til det forløb, hun netop selv har gennemgået.

Da hun mødte de tre dræbte pigers forældrene og dem, der var kommet ofrene til undsætning under koncerten samt de professionelle der efterfølgende havde ydet krisehjælp, bar Prinsesse Kate et par guldøreringe med vedhæng i form af et bregneblad skabt af guldsmeden Catherine Zoraida.

https://imgix.femina.dk/2024-10-11/MEGA1213027_014-%281%29.jpg

Foto: Mega

Bregnen er i mange kulturer et anerkendt symbol for vækst, genskabelse og nye begyndelser, særligt grundet plantens evne til at vokse under selv de sværeste kår.

Men øreringene er ikke en nyerhvervelse. Prinsessen har haft dem siden 2020, hvor hun blev optaget på et Zoom-møde, ligesom hun blev set med dem i 2023 under Chelsea Flower Show.

https://imgix.femina.dk/2024-10-11/MEGA1213027_006-%281%29.jpg

Foto: Mega

Læs mere om:

Læs også