Struds i salaten

Foto: Anders Schønnemann
Retten er beregnet til 2 personer.
DET SKAL DU BRUGE:
2 strudsesteaks (evt. frosne, 250 g i alt)
salt og peber
lidt olie til grilning
200 g grønne bønner (frosne eller friske), blancherede
300 g blandede gule og røde tomater
blandede krydderurter, brøndkarse, oregano, rucola
1 dåse kidneybønner i vand
6 kogte kolde kartofler i både
1 stor hjertesalat
DRESSING:
1 fed hvidløg
1 finthakket ansjos
1½ spsk. citronsaft
3 spsk. olivenolie
salt og peber
SÅDAN GØR DU:
Tø kødet op, hvis det er frossent, og dup det tørt. Drys med krydderier, og grill det på en varm grillpande (eller almindelig) i ca. 3 minutter på hver side (se også emballagen). Nip bønnerne, og kom dem i kogende vand i 4 minutter. Kom dem i koldt vand, og lad dem dryppe af. Halvér små tomater, skær store tomater i terninger. Hæld kidneybønnerne i en sigte, og skyl med koldt vand. Skyl salaten, og nip krydderurterne i små duske. Pisk dressingen sammen, så smagen er kraftig. Skær kødet i tynde skiver, og bland med de øvrige ting på store tallerkener eller et flot fad. Dryp med dressing, og spis salaten med det samme.
RELEVANTE LINKS


til en flad mave
10 opskrifter Prøv Renées
fantastiske
kålsuppekur