Svine-koteletter med peberfrugt-relish
Foto: Anders Schønnemann
2 røde peberfrugter i strimler
2 små løg i både
2 fed hvidløg i tynde skiver
1 tsk. hakket rød chili, eller efter smag
lidt olie til stegning
½ dl sukker
1 dl eddike, gerne æbleeddike
ENDVIDERE:
2 store svinekoteletter
lidt olie til stegning
salt og peber
TILBEHØR:
500 g ristede kartofler
Sautér peberfrugter, løg, hvidløg og chili i olie i en stor gryde. Det må ikke tage farve, men lad det klare en smule - det tager 3-4 minutter. Hæld sukker og eddike i gryden, og lad det hele simre i 10 minutter. Smag til med salt. Tag gryden af varmen, og lad relishen køle af til stuetemperatur (gerne i køleskabet, hvis du har travlt).
Steg imens koteletterne i olie på en varm pande, til de er akkurat gennemstegte, og krydr med salt og peber.
Servér straks koteletter med relish og ristede kartofler.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER