Mad
31. januar 2011Pasta med lam og spinat
Ugens mandagsopskrift er pasta med lam og spinat. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
250 g frisk pasta, f.eks. tagliolini
ENDVIDERE:
300 g lam, gerne af køllen
lidt olivenolie
2 fed hvidløg i tynde skiver
salt og peber
250 g babyspinat
1 spsk. smør
høvlet parmesan
Kog pastaen i rigeligt og saltet vand, til den er al dente. Hæld vandet fra, men gem lidt af det.
Skær imens kødet ud i små strimler, og brun dem grundigt i olivenolie i en stor, dyb pande. Kom hvidløg ved, og krydr med salt og peber. Tilsæt spinat, og lad den lige falde en smule sammen. Kom derefter pasta og 1-2 dl af kogevandet i samt smør. Servér straks toppet med parmesan.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER