Mad
31. januar 2011

Pasta med lam og spinat

Ugens mandagsopskrift er pasta med lam og spinat. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/f8d28dfac69a45708cec2e67cf68898d.jpg

Foto: Anders Schønnemann

250 g frisk pasta, f.eks. tagliolini
ENDVIDERE:
300 g lam, gerne af køllen
lidt olivenolie
2 fed hvidløg i tynde skiver
salt og peber
250 g babyspinat
1 spsk. smør
høvlet parmesan
Kog pastaen i rigeligt og saltet vand, til den er al dente. Hæld vandet fra, men gem lidt af det.
Skær imens kødet ud i små strimler, og brun dem grundigt i olivenolie i en stor, dyb pande. Kom hvidløg ved, og krydr med salt og peber. Tilsæt spinat, og lad den lige falde en smule sammen. Kom derefter pasta og 1-2 dl af kogevandet i samt smør. Servér straks toppet med parmesan.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/931e6fd73db94f1fa23c3d839305f19c.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/ce561881edb3446bb474df8e82050945.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/413c494470304452a502570aad9f5bea.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/3032b13dc93b43c793dfd201b526ce46.jpg

Læs også