Krebinetter med vinterslaw
Foto: Anders Schønnemann
½ lille rødkål, fintsnittet
2 tsk. salt
2 tsk. sukker
3-4 spsk. æbleeddike
2 dl drænet yoghurt 10 %
½ lille knoldselleri, revet eller i julienne
ENDVIDERE:
400 g hakket kalv og flæsk
½ bundt bredbladet persille, hakket
salt og peber
mel
olie til stegning
TILBEHØR:
500 g ristede kartofler
Vend kålen med salt og sukker, og klem den grundigt, så den bliver mør og blød. Rør eddike og yoghurt sammen, og vend dressingen med kål og selleri. Smag til med salt, og lad det trække, mens du tilbereder resten.
Rør kødet med persille og salt og peber. Form kødet til 4 krebinetter, og vend dem i lidt mel. Steg dem i olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte, og servér med slaw og ristede kartofler.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER