Stegte nudler med rejer
Foto: Anders Schønnemann
100 g nudler, gerne udon-
1 fed hvidløg, hakket
lidt olie til stegning
1 æg, pisket
1 tsk. sukker
½ bundt forårsløg i tynde skiver
½ dl østerssauce
1 spsk. fiskesauce
175 g store rejer (fra bæredygtigt opdræt)
100 g babyspinat
½ bundt sød basilikum (thaibasilikum)
75 g ristede cashewnødder
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Dræn vandet fra, og skyl nudlerne i koldt vand, hvis de klistrer sammen.
Rist hvidløget i en smule olie på en varm pande, uden at det tager farve. Kom det piskede æg på, og lad det stege næsten til røræg. Tilsæt sukker og lidt mere olie sammen med nudler, forårsløg, østerssauce og fiskesauce. Kom rejer og spinat på, og lad det hele varme igennem. Tag panden af varmen, og tilsæt basilikum. Servér straks med ristede cashewnødder på toppen.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER