Kylling med østerssauce
Foto: Anders Schønnemann
2 kyllingebryster i skiver
lidt olie til stegning
2 spsk. ingefær i tynde strimler
2 tsk. sukker
1 rød peberfrugt i strimler
2 rødløg i både
1 dl østerssauce
2 spsk. fiskesauce
½ dl vand
1 rød chilipeber i skiver (med eller uden frø)
100 g sukkerærter
50 g saltede peanuts
½ bundt plukket koriander
TILBEHØR:
kogte ris, gerne grove
Steg kyllingen i lidt olie i en super varm wok. Tilsæt ingefær og sukker, og lad kyllingen få en smule farve. Kom peberfrugt og rødløg i, og lad det stege med i ½ minut. Tilsæt østerssauce, fiskesauce og vand, og lad det koge op. Kom chili og sukkerærter i, og tag wokken af varmen.
Servér straks med et drys peanuts og koriander, og giv ris til.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER