Mad
21. juni 2010

Pocheret laks med agurkecreme

Ugens torsdagsopskrift er pocheret laks med agurkecreme. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/0b397ad7feab49f7a0af67a9c5e95daa.jpg

Foto: Anders Schønnemann








1 liter vand
3 dl hvidvin
1 bundt dild
2 tsk. salt
300 g laks i filet, uden skind
ENDVIDERE:
3 spsk. drænet yoghurt, 10 %
1 spsk. citronsaft
salt og peber
2 forårsløg i tynde skiver
1 agurk
TILBEHØR:
½ kg kogte nye kartofler
100 g blandet salat
Kom vand, vin, dildkviste (gem toppene til agurkecremen) og salt i en gryde, og bring det i kog. Del fisken i to, og kom den i gryden. Skru ned for varmen, og lad fisken stå i 5 minutter i lagen, lige under kogepunktet. Sluk for varmen, og lad fisken stå i yderligere 10 minutter. Rør imens yoghurt, citronsaft og salt og peber, hakkede dildtoppe og forårsløg sammen.
Skær agurken i små terninger, og vend den i dressingen. Smag til, og servér den lune laks med agurkecreme og nye kartofler
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/bade5e9d72c14250a68d367c6660ea21.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/9e276514d1b54b5cbccd5adfefa97178.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/9bc6db15d82d4549ade6ae2bccf378a8.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/58f3c57202544ca2b19b5306930a5edd.jpg

Læs mere om:

Læs også